vineri, 19 februarie 2010

FEMEI CU INSTRUCTIUNI DE FOLOSINTA...

...asta in ideea in care unii barbati - cunoastem cu nume si adresa - chiar au nevoie de asa ceva (eu am auzit chiar ca exista femei care vin cu manualul de acasa :p). Nu cred ca am auzit pana acum un barbat care sa se planga de vre'o femeie, asta probabil si din considerentul ca ei sunt fericiti cu orice gaura umeda si calda atasata de niste tate, in general femeile isi cam vad de treaba lor, in pat, si stiu ce au de facut, probabil ca din cauza asta 36% (WTF?!?) dintre femei nu au avut niciodata orgasm (adica ce vrei sa spui ? mie mi se pare ingrijorator!!) iar la barbati nu s-a auzit niciodata de asa ceva. In concluzie ne-am gandit ca un ghid de folosinta al femeii ar fi cel mai indicat (adaptat la fiecare purtatoare de tate - dupa principiul "ce tate ai! n-ai!" :d).
Si ar suna cam asa: "se ia femeia se saruta pe buze dupa care se pune mana dreapta pe talie si cea stanga pe ceafa…..” iar de aici probabil ca un barbat ar zice ca nu are rost sa citesca pentru ca el stie ce urmeza, asta pentru ca in capul lui ar continua ceva de genul “se apleaca capul femeii, se apasa in jos, se desface fermoarul de la pantaloni ……(si se presteaza un oral mic) ” .
Traiesc cu convingerea ca nici un barbat nu isi asuma greselile sexuale, cum de altfel isi asuma putine dintre greseli, cel putin de fata cu ceilalti (ce face fiecare la el in dormitor - ramane inca un mister), asta pentru ca in general actul sexual dureaza ori prea mult din dorinta de a arata cat de barbat este el si cat se poate abtine si uneori nu este fun deloc - ca sa citez un mare om in viata "iti bati barbatul pe fund ca pe sticla de ketchup in speranta ca termina mai repede" - ori dureaza prea putin (din ciclul "si cand incepem? ah, am si terminat...") , caz in care tu oricum ramai neterminata, dar cel putin nu suferi de usturimi si dureri.
O alta problema ar fi faptul ca barbatii nici pana acum in atatea secole de evolutie nu au aflat ca femeile poseda zone erogene lucru foarte interesant (dealtfel!), ele, zonele erogene nu se afla doar pe sani, clitoris si multpreacautatul punct G (cautati-l in continuare, sunt sigura ca este pe acolo pe undeva!). Spre marea mirare a barbatilor, femeile se excita si atunci cand sunt sarutate pe interiorul bratului, pe gat si pe coapse sau alte locuri asemenea (pastram secrete restul zonelor erogene - pentru cele 64% dintre femeile care au avut orgasm pana acum - cel putin o data - You Lucky Ones!).
Pana atunci continuam manualul de instructiuni pentru femei si in unele cazuri ne vom bucura ca s-au inventat vibratoarele (foarte bune ele, vibratoarele!!).

Pentru a mai destine atmosfera, banc! Pentru femei penisurile se incadreaza in doua categorii. In ordine descrescatoare : mic, foarte mic si ce'i aia? si in ordine crescatoare : mare, foarte mare si normala! :)


Nota informativa : nu intotdeauna cand o femeie geme este in culmea extazului, uneori mai inseamna si - "AU ma doare sfarcul - nu mai musca asa tare!!", sau "ai de gand sa termini azi, maine am asa multa treaba la birou...!!", "parca mai era niste ciocolata in frigider", "uite iar m a inundat vecinu' ", "partida asta s-a terminat de cand a inceput", "ce caut eu in viata mea" - intrebare existentiala.


DISCLAIMER: orice asemanare cu persoane reale, este pur intamplatoare! :)

8 comentarii:

  1. cine a scris articolul asta a avut ghinion mare la barbati... pentru informatia dumneavoastra, fetelor, exista si barbati care stiu sa se poarte cu o femeie, care stiu sa muste tendoanele si sa provoace placere, care stiu sa faca o gluma in timpul actului pentru a destinde femeia, care au grija de femeia cu care sunt in asa fel incat ea sa obtina prima placere... procentul ala cu orgasmul se datoreaza si din cauza femeii si din cauza barbatilor.. cunosc persoane care nu au avut orgasm pana la mine, de exemplu.. si au avut din cauza compatibilitatii organelor intime si ale sentimentelor implicate... asa ca e un procentaj ce nu trebuie luat in considerare... si eu pot spune ca 80% din femeile cu care am facut-o nu au stiut sa se miste sau ca cu 50% din ele a trebuit sa imi provoc singur erectia ptr ca timiditatea lor ma inhiba... dar procentajele vor fi diferite pentru fiecare barbat... nota informativa: decat sa gemi ca te gandesti ca nu mai termina, poate ar trebui sa studiezi ce il face sa termine si sa il ajuti in loc sa stai ca **** si sa te uiti la ceas si la el cum asuda sa isi obtina placerea pe care tu ar trebui sa i-o provoci... ;) ... simplul fapt ca o femeie este "bucatica" nu va insemna niciodata ca va provoca si acelasi nivel de placere barbatului... ps: ma dor ochii de la atata pink

    RăspundețiȘtergere
  2. O femeie nu este nerabdatoare sa termini mai repede atunci cand ii face placere actul sexual. Ci atunci cand o plictisesti, o doare, o ustura sau se gandeste la ciocolata din frigider :)

    RăspundețiȘtergere
  3. n-am negat asta.. eu doar am spus ca ar trebui sa invete sa isi termine barbatul, nu sa il lase sa asude in asa fel incat sa termine... sunt momente cand va termine foarte greu, mai ales daca nu este ajutat... gaseste ce ii place si va termina.. exemplu concret: mie personal, daca vrei sa ma termini mai repede, va trebui sa imi spui ca vrei sa termin si sa imi vorbesti porcos... altii poate vor vrea sa le faca femeia cartofi prajiti in timpul actului ca sa termine... nu e nimeni la fel.. de asta e si extrem de placuta diversitatea.. toti suntem diferiti si toti avem acel "altceva"... btw: de ce askhole? gaura de intrebari.. ciudat... oricum, primul articol il categorizez drept "undefined".. nu-i vad rostul... aici consider ca ai incercat o mica revolta.. dar nu ai de ce... parerea mea e ca nu ai cunoscut atati barbati incat sa poti generaliza.. nici macar eu nu as putea face o generalizare a femeilor.. nici macar eu...

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce nu ar trebui barbatul sa invete sa satisfaca femeia - intrebare existentiala. tocmai pentru ca in majoritatea cazurilor barbatul termina si femeia nu. ne pare rau daca te ai simtit vizat, dar nu este cazul - banuim noi ! :)

    AskHole pentru ca aici poti sa gasesti raspuns la "toate" intrebarile tale.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu ma simt vizat si nici nu luam apararea barbatilor... ptr ca... cum exista multe femei care nu stiu ce sa faca in pat, asa exista si multi barbati... doar ca... ma declar impotriva unor astfel de generalizari.
    cat despre nume... cu alte cuvinte : in gaura este raspunsul? stiam asta:))... dar.. intrebare: de ce ma doare coapsa stanga si am junghiuri in bucuta stanga cand calc pe piciorul stang?!? ... sa vedem daca gaura imi va da raspuns :))

    RăspundețiȘtergere
  6. ...si iata ca vine si raspunsul : pentru ca trebuie sa te operezi de hernie, pe partea STANGA!!! ...nu dreapta cum te-ai fi gandit! :)

    alte intrebari pentru AskHole? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ce legatura au talpa,buca si junghiurile cu un mat care migreaza in zona inghinala? gaura ta nu stie raspunsurile corecte, va trebui sa ii acord un cartonas galben... da, as mai avea o intrebare... daca zapada este alba alba, cand se topeste unde se duce albul? ("in pamant" nu este un raspuns valid ptr ca ar fi fost si pamantul alb apoi!)..

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu este problema noastra daca raspunul nu te satisface pe deplin.
    "Acolo unde ne ducem toti candva" - acesta este raspunsul la intrebarea ta!

    RăspundețiȘtergere