joi, 4 martie 2010

ABOUT FANS

Cu totii avem in viata noasta la un moment dat un "fan" la fel cum avem cate un idol - altii au mai multi, un "fan" enervant care ar vrea sa se imbrace si sa faca lucrurile pe care le faci si tu (ca doar de aia e fanul tau si nu invers). Acum nu stiu daca "fanul" asta a devenit enervant inainte de a deveni fanul meu, insa uneori danseaza asa de frumos pe nervii mei incat nervii mei simt nevoia sa ii danseze cateva inapoi (iti uram succes in acest sens!). Spre exmplu te coafezi si tu intr-un anumit fel si apoi vezi coafura respectiva la "fanul" tau zilnic (deci ai lansat un nou trend!!!) sau cineva care vrea sa iti poarte lucrurile mai mereu exact ca un copil care vrea pantofii mamei. Alta problema cu "fanul" asta al meu este ca mereu imprumuta cate ceva, adica de ce ai vrea sa fii vazut mereu cu lucrurile altuia - a nu se intelege ca nu are bani sa isi cumpere, pentru ca tind sa cred ca are ceva mai multi decat am eu - si apoi mie sincer nu imi mai vine sa ies cu lucrurile respective dupa ce lumea probabil deja crede ca eu sunt aia care le-a imprumutat... sau asta este ideea? Sa le ia de la mine si sa le poarte si lumea sa creada ca nu sunt ale mele hmmmmm .... Uite ca treaba asta mi s-a mai intamplat si cu alte pesoane cand am imprumutat anumite lucruri si lumea deja credea ca eu sunt cea care imprumuta.... doar ca pe vremea aia nu m-a deranjat asa de tare, cred ca imbatranesc si devin prea irascibila (si eu am dorit sa propun aceasta iopoteza, insa observ ca ti'ai dat seama singura!) ...

Cineva imi zicea mai demult dupa cativa "fani" dinastia (unul dintre ei chiar era disperat, garderoba "fanului" era aproape trasa la xerox cu a persoanei respective) ca nu mai suporta si se enerva iar eu ma amuzam pe tema asta, doar ca acum nu mi se mai pare atat de amuzant. Nu inteleg de ce ai vrea sa copiezi anumite lucruri de la o persoana si cam cat de lipsit de imaginatie sa fii. Nu ca eu nu m-as inspira de prin reviste sau de la TV sau de la anumite persoane, dar ... nu am fost niciodata impinsa sa imi iau exact acelasi lucru ca si persoana respectiva.

Parerea psihologului de serviciu : se recomanda insistent purtarea unor coafuri ciudate gen Lady Gaga, a unor haine mai mult dezbracate si a unor pantofi desucheati. De asemenea este permisa utilizarea unor accesorii "pornografice" si afisarea unor atitudini superioare pentru a intimida fanul si pentru ai arata ca nu poate tine pasul. Atunci cand fanul este coafat intocmai ca idolul sau se utilizeaza fraza apreciativa "Vaaaai dar ce bine iti staa!! Te ai facut la coafor? Suuuuuper!!!!", pentru o mai buna intelegere a comportamentului fanului se studiaza acesta de mai multe ori pe zi - ce spune, ce mimica si gestica are - si se urmeaza intocmai modelul sau - in cele mai mici detalii! Efect garantat!!

Succesuri!! :)




Acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare! Orice asemanare cu persoane reale este pur intamplatoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu