marți, 2 martie 2010

STIL - AZI SOSETELE SI DRESURILE

Foarte bune si practice ele, sosetele, in zilele scurte si friguroase de iarna. Dar vara ..?! Dar in casa...?! Atunci cand in sfarsit avem ocazia sa lasam piciorul sa respire - HOP tragem o soseta groasa!! Nu cumva sa ne fie frig la picioare. Nu cumva ca aceste parti importante ale corpului sa inghete de frig tocmai la +13 grade!
Ador barbatii care au sosete albe dar pantofi negri sau invers! Bineinteles, se subintelege ca INTOTDEAUNA sosetele albe trebuie purtate cu adidasi negri si cele negre cu adidasi albi - asta pentru a demonstra ca ai atat sosete cat si adidasi/pantofi in dotare. De asemenea, sa presupunem ca te duci la o nunta, se cere obligatoriu pantof negru - deschizi sertarul cu sosete si scoti cea mai pufoasa pereche de sosete albe, pe care o incati si mandru de tine iti faci aparitia la nunta! Senzatia - PRICELESS!!

Daca tot am atins acest subiect sensibil (iritant), sa discutam si despre dresurile doamnelor : dresurile lycra, lucioase care iti fac piciorul stralucitor (nu ca ar tine de cald sau ar avea vreo valoare estetica in sensul bun al cuvantului), dresurile cu model care vin bine numai pe scheleti - deoarece modelul ingroasa si o crenguta, acelasi principiu se aplica si dresurilor colorate - rosu, mov, verde si alte culori asemenea ( in afara faptului ca sunt penibilie, dresuri colorate ar trebui sa poarte numai copii mici).


Primim informatii de ultima ora pe adresa redactiei!! Se pare ca un Guru in viata a ajuns la concluzia ca daca dormi cu sosete nu ti se oxigeneaza creierul! Asteptam explicatiile logice si ilogice pe care noi inca nu le am descoperit.

2 comentarii:

  1. :)) Aia cu Guru in viata...banuiesc ca e scrisa de Di si se refera la stim noi cine....Va pupic,Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt impotriva sosetelor puse in locuri intime! In afara de asta, domnisoarelor, depinde de circulatie... mie si la 35 de grade afara imi ingheata picioarele... In plus, mi se pare mult mai igienic sa ai o soseta (a se mentiona subtire) in picioare si sa mergi pe jos unde se depun microbi... v-as recomanda si dvs, domnitelor, sosetute... ptr ca unii dintre noi avem fetis cu piciorusele... si vrem picioruse microbless :D ... and btw, imi plac dresurile cu model...

    RăspundețiȘtergere